Normale lijn

Deze lijn beschikt over een meedraaiende musketon en een ringetje bij het handvat om poepzakjes aan te hangen of om hem met de musceton aan je schouder te hangen wanneer de hond los mag.


 € 9,95 (+/-1.20 m)

Voorbeelden/prijzen van onze handgemaakte lijnen: Beschrijving/ Prijzen van riemen, halsbanden & speeltjes, te maken in uw gewenste kleuren:

Jachtlijn

Deze lijn is zeer makkelijk voor de dagelijkse wandeling. Je schuift hem snel over de kop van de hond wanneer hij even vast moet. Eventueel leverbaar met stopje. Verder geen poespas, gewoon simpel en snel.  

De standaart maat van deze lijn is +/- 1.80 meter (van uiteinde ringetje tot einde handvat).


€12,953-standenlijn (dubbele musketon)

Deze lijn kunt u simpel veranderen in 3 verschillende lengtes. Totale lengte is +/- 2 meter.

Door de (meedraaiende) musketon aan 1 van de ringetjes te klikken verandert u de lengte. Door de dubbele musketon is het natuurlijk ook mogelijk om hier 2 honden mee uit te laten.


€14,95

Multi-Lijn - bal

Deze lijn heeft i.p.v een handvat, een bal aan het uiteinde. Handig om tijdens

de wandeling of training de aandacht van uw hond te vragen. Wilt u toch

liever een handvat, dan kunt u simpel het onderste deel van de lijn door de

ring halen om een handvat te vormen.  


V.a € 12,95

Agility lijn Deze lijn is net als de jachtlijn, een halsband en lijn in 1. Ook makkelijk aan en af te doen, maar met net een andere vormgeving. € 12.95 (+/-1.50 meter) Standen & Jachtlijn in 1 Dit is een standenlijn die ook om te vormen is tot een jachtlijn door de handvat door de ring te halen. De musketon kun je vervolgens aan het ringetje vastmaken om een handvat te vormen € 14.50 Lijnen: Standen- jachtlijn Een lijn die alle voordelen van een normale jachtlijn heeft maar Daarnaast ook nog verstelbaar is. Totale standaart lengte */- 2 meter €14.50 Lijn met dubbele handvat Ideaal wanneer de kinderen ook de lijn vast willen houden. Doordat je beide een handvat vast kunt houden kan dit op een veilige manier gebeuren. Halsbanden: Sliphalsband Dit is een normaal slipbandje. Eventueel met stopje te maken zodat deze niet “wurgt”. 50 cm €6.50       40 cm (6mm) 5.50 65 cm €7.50 80 cm €8.50 Standenlijn (ring) Deze lijn kunt u halveren door de musketon door de ring onder aan het handvat te halen. wanneer je dan de lijn verder doorhaalt, blijft deze ring op de volgende ring hangen waardoor de lijn gehalveerd is. Totale lengte is +/-  €13.50 Koppellijntjes en korthouders: Koppellijntje 2 honden Koppellijntje om twee honden tegelijk mee uit te laten, bevestig deze aan een normale lijn of de korthouder. V.a. €8,50 (+/-45 cm) Koppellijntje multi Basisset met 2 koppellijntjes aan een grote ring. Makkelijk uit te breiden met losse koppellijntjes +/- 45 cm €9.95 +/- 90 cm €12,95 Los koppellijntje Los lijntje om de standaart multi set uit te breiden. Maar ook is de langere variant handig voor het gebruik met een heupgordel door de dubbele musketon +/- 45 cm €4.50 +/- 90 cm €6.- Korthouder zonder lus Korthoudertje zonder los. Makkelijk om uw hond vlug aan vast te pakken En veilig in het bos. Doordat er geen lus aan zit kan uw hond hier niet mee achter takken en bomen blijven hangen. Ook veel gebruikt bij Agility +/- 30cm €3,95 Korthouder met lus Kort lijntje, wanneer u de hond dicht bij u wil houden. Ook te gebruiken om 1 of meerdere koppellijntjes aan te bevestigen. +/- 45 cm €4.50 +/- 90 cm €6,-V.a. €4,95 Speeltjes (blijven drijven in het water!!!): Deze speeltjes blijven drijven in het water en kunnen uitgewassen worden op 40 graden wanneer ze vies geworden zijn. Extra leuk is het natuurlijk wanneer u een speeltje in dezelfde kleur als uw lijn heeft… Werptouw met bal (1 kleur) +/- 45 cm €3.50 Werptouw met bal (2 kleuren) +/- 45 cm 4.95 Werptouw met 2 ballen: +/- 45 cm €5.95 Nog geen afbeelding Foto-albums: (klik op het plaatje om naar de voorbeelden gallerie te gaan) gallerie riemen halsbanden & speeltjes